Hvad er Grøn Blok?
Bliv medlem
Log ind
logo hvid

Gør en forskel. Bliv medlem.

Det er gratis at være medlem

& du vælger selv, hvor meget du vil engagere dig.

Sådan gør du en forskel

Når du melder dig ind i GRØN BLOK repræsenterer du en del af danmarks grønne stemme og du viser dermed virksomhederne, politikerne og dig selv, at du tager stilling og ønsker at bidrage til den grønne omstilling. Dit medlemskab betyder derfor, at vi kan indgå en dialog med beslutningstagerne med en større forhandlingsstyrke og danmarks grønne stemme i ryggen.

Markus Spiske
01

Giv din mening til kende

Når du melder dig ind i GRØN BLOK, angiver du dine grønne mærkesager for at identificere de væsentligste fokusområder hos danskerne.

■ Identifikation af mærkesager: Medlemmer angiver deres specifikke interesseområder inden for grøn omstilling.

■ Tematisering af tiltag: GRØN BLOK analyserer og prioriterer de grønne tiltag baseret på medlemmernes valg.

02

Vær en del af løsningen

Du kan ansøge om at deltage i arbejdsgrupper bestående af frivillige og fagfolk for at udvikle konkrete løsningsforslag.

■ Ansøgning om deltagelse: Interesserede kan ansøge og dele deres ekspertise og engagement.

■ Tværfagligt samarbejde: Arbejdsgrupperne udvikler løsningsforslag i samarbejde med relevante aktører på tværs af alder, ideologi og faglighed.

03

Skub konkrete tiltag igennem

Efter udarbejdelsen af løsningsforslag fokuseres der på intensiv kommunikation og markedsføring for at opnå støtte og implementering at udarbejdede løsningsforslag

■ Intensiv kommunikation: Grøn Blok arbejder igennem event, SoMe og paid markedføring for at løsningsforslagene når ud til flest mulige mennesker udvikle.

■ Præsentation for beslutningstagere: Siden præsenteres forslagene for virksomheder, politikere og andre relevante aktører der kan hjælpe med implementering.

Kontakt os

Naboløs 2

1206 København

info@groenblok.com

CVR: 43936301

Følg os
Tilmeld dig her
logo grøn