Hvad er Grøn Blok?
Bliv medlem
Log ind
logo hvid

Hvad er Grøn Blok?

01

Samarbejde

ingen kan nå i mål alene

Klimakrisen er et område, der berører os alle sammen. Og vi bliver nødt til at erkende, at vi ikke alene kan nå i mål. Alle resultater sker i samarbejde med andre.

Vores mulighed for at skabe resultater er derfor dybt afhængig af vores evne og villighed til samarbejde.

Derfor er vores vision i Grøn Blok at facilitere rammerne til, at diskutere det udiskuterbare, ved at finde fælles interesser på trods af konfliktende interesser andetsteds. Så vi sammen kan komme i mål med den grønne omstilling.

02

Information

bevar din nysgerrighed og skab
forandring

Information giver anledning til nye ideer og tankemønstre.

Og vi tror på at vores tanker former vores handling, som bliver til vores vaner, der endeligt skaber den nødvendige forandring.

Desuden tror vi på, at vi ved at dele information om de klimamæssige udfordringer og muligheder, kan bidrage til at forbrugere og beslutningstagere, kan stille sig nysgerrige på klimakrisen og dermed få de nødvendige perspektiver der skal til for, at træffe oplyste og overvejede beslutninger, der ikke blot fungerer i teorien, men som også kan realiseres i praksis.

03

Ansvar

tag det første skridt.

Hos Grøn Blok ønsker vi ikke blot at være distributør af information, vi skal også løfte vores del af det fælles ansvar i den grønne omstilling, og selv have jord under neglene og udføre det tunge arbejde.

Derfor forpligter vi os til at levere engageret klima-handling for at vende klimaudfordringer til muligheder og for at gå fra klimabekymring til klimahandling.

Det gør vi helt konkret ved en række af aktiviteter (læs mere), samt at nedsætte arbejdsgrupper med en stor diversitet af tanker og ideologier. Til at samarbejde om at finde løsningsforslag til højaktuelle og håndgribelige problemstillinger.

Vi tror på, at vi ved at tage fat i håndgribelige problematikker, kan være med til at lægge de nødvendige første skridt, der åbner øjnene på forbrugere og virksomheder, om at de også kan gøre en forskel.

04

Eksekvering

fra tanke til handling

Vi har allerede rigtig mange af de løsninger, der skal til for at gøre en forskel i den grønne omstilling, og vi har haft dem i mange år.

Men der er brug for at vi handler og eksekverer på den information, og de løsninger der findes. Nu.

Derfor forsøger vi, at hjælpe med at bygge broer fra, information og strategi, (tanker) til implementering og eksekvering. (handling)

Kontakt os

Naboløs 2

1206 København

info@groenblok.com

CVR: 43936301

Følg os
Tilmeld dig her
logo grøn